Stay connected with Deltek!

Please opt-in to keep receiving emails.

Morgenmøde:

Digitalisering og automatisering i advokatbranchen

Tid: Torsdag den 7. juni 2018 fra kl. 8:30 – 10:30.
Sted: Valencia / Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V
(Deltagelse er gratis.)

Advokatbranchen står over for en ny virkelighed! Ny teknologi kombineret med agile processer og innovative forretningsmodeller sætter allerede sit tydelige præg i branchen – og vi befinder os kun i den spæde start.

Lyt til eksperterne
Deltag i dette morgenmøde og bliv opdateret på de nyeste trends og udvikling inden for teknologi og digitalisering i advokatbranchen – og få inspiration til næste skridt på digitaliseringsrejsen.

Se agenda

Om indlægsholderne

Agenda

v/ Christian Bangsgaard Pedersen, Director Sales, Deltek
v/ Bjarne Schøn, ejer af Schøn Consulting

Kunstig Intelligens (AI, ML, Analytics), Chatbots, Blockchain og Crowdsourcing mv. er alle teknologier som vinder hurtigt indpas i advokatbranchen. Men hvor er vi lige nu? Og hvilke muligheder giver digitalisering af advokatbranchen fremadrettet?

Få overblik over de nyeste trends og tendenser inden for digitalisering i advokatbranchen og bliv klogere på, hvilke nye teknologier I med fordel kan benytte jer af, for at forsvare jeres markedsposition samt vinde markedsandele.
v/ David M. Andersen, konsulent og ejer af Insightex

Vi hører kunstig intelligens vil revolutionere vores arbejde inden for næsten alle brancher. Vil det også gælde inden for det juridiske område? Og hvad kan konsekvenserne blive?

Indlægget forklarer de nye begreber som fx Artificial Intelligence (AI), Machine Learning, Text mining og Big data. Vi ser nærmere på flere konkrete eksempler, der viser, at fremtiden allerede er her.
v/ Christian Bangsgaard Pedersen, Director Sales, Deltek

INDLÆGSHOLDERE


Bjarne Schøn
Bjarne Schøn
Bjarne Schøn har arbejdet med innovation og digital forretningsudvikling i nogle af verdens største teknologiselskaber. Her har han stået bag nye forretningsområder som f.eks.
IoT, Mobile, Analytics m.v.

Bjarne har udarbejdet Danske Advokaters materiale omkring ”LegalTech – Trends & Technologies in Legal”, som har fået stor opmærksomhed i både ind- og udland. Udover at hjælpe danske og udenlandske virksomheder med deres digitale transformation og forretningsstrategi, er Bjarne mentor for en række start-ups på DTU Science Park
David M. Andersen
David M. Andersen
David M. Andersen har 20 års konsulenterfaring med rådgivning og projekt- og programledelse inden for Big data, Analytics, Business Intelligence og Data Warehousing. Erfaringen stammer fra større globale management konsulenthuse samt fra projekter i flere industriledende virksomheder i både Europa og Asien.

Derudover er David facilitator for de to professionelle netværk Big Data og Analytics samt Business Intelligence hos Dansk IT.