Stay connected with Deltek!

Please opt-in to keep receiving emails.

Digital transformation: Frem mod en moderne virksomhed | Deltek

 


Tilmeld dig morgenmøde og deltag i en levende og informativ diskussion om de tendenser og teknologier, der er i gang med at forvandle branchen for rådgivende ingeniørvirksomheder
Delteks morgenmøde

26. september 2018
Industriens Hus

Spis morgenmad sammen med os den 26. september, hvor vi dykker dybt ned i emnet digital transformation i den tekniske sektor. I spidsen for diskussionen står Tine Schjelde Møberg, Senior Global ERP Manager hos Rambøll, og Anders Elbak, Research Analyst hos IDC Nordic, som begge vil dele ud af deres erfaringer inden for den digitale udvikling:

  • Digital transformation i Norden
  • Få det grundlæggende på plads
  • Nye arbejdsmetoder
  • Optimering af arbejdsprocessen ved hjælp af automatisering, samarbejde og kunstig intelligens
  • Støtte til innovation og transformation af forretningsmodellen

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Caroline Saito.

PROGRAM

Hvordan får man det grundlæggende på plads og hvordan tager man de næste skridt frem mod en moderne virksomhed? Hvilke udfordringer og muligheder medfører det, når man optimerer arbejdsprocessen og bevæger sig frem mod procesautomatisering og mobilitet? Tine styrer diskussionen og giver yderligere indsigt i Rambølls digitale udvikling.
Anders sætter fokus på muligheder og udfordringer for rådgivende ingeniører i en digitalt forandret verden. Hvordan ser den digitalt forandrede fremtid ud for den tekniske industri, og hvad vil det betyde for den måde, du arbejder og forstår dine kunder på? Anders vil også runde mulighederne for optimering af arbejdsprocessen ved hjælp af automatisering, samarbejde og kunstig intelligens.
Tine Schjelde Møberg og Anders Elbak svarer på deltagernes spørgsmål om digital transformering frem mod en moderne virksomhed. Vi får også besøg af Henrik Garver, Adm. direktør i Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) i forbindelse med Q&A panelet.

Oplægsholderne


Tine Schjelde Møberg
Rambøll
Anders Elbak
IDC Nordic